Skip to content

Sneeuwpret!

Sneeuwpret!

12-02-2021

Sneeuwpret!
Wat is er toch veel sneeuw gevallen afgelopen weekend! Een dik pak sneeuw van wel 20-30 cm!! Wat vinden wij dat super leuk. Alle groepen hebben heerlijk genoten van de sneeuwpret.

Voor de meeste baby’s de aller eerste sneeuw. Voor de allerkleinsten was het best koud om naar buiten te gaan, daarom hebben we de sneeuw naar binnen gehaald. Zo kon de babygroep ook genieten van de sneeuw. Wat voelt dat gek! Wat is het koud…. brrr! En hoe smaakt dat eigenlijk?

Lekker ontdekken, ontwikkelen en genieten.

De peutergroep heeft de hele week veel buiten gespeeld. Het koste even wat tijd om iedereen om te kleden voordat ze naar buiten konden. Veel kinderen hadden een mooi skipak/skibroek, warme kleding, snowboots, handschoenen, muts en sjaal mee. Iedereen klaar? Snel naar buiten. De meeste peuters kwamen tot hun knieën in de sneeuw. Mooie sneeuwengeltjes maken en sneeuwballen gooien. Wat een pret!

Niet iedereen vond de sneeuw en de kou even leuk. Dan gaan we binnen toch een activiteit doen met de sneeuw. Sneeuw verven! Groene, gele, blauwe en rode sneeuw… wat werd het kleurrijk!

De BSO kinderen zijn de hele week lopend naar school gebracht en weer opgehaald. Op tijd vertrekken want dan kunnen de kinderen zich nog lekker uitleven voordat ze zich moeten concentreren in de klas. Heerlijk! De kinderen die dat wilde mochten de hele week buiten spelen en genieten van het bijzondere winterweer.