Skip to content

Lente

Lente

LENTE!!

Eind deze maand was het dan zover! Het is nu eindelijk lente. Vorige maand hadden we nog vol op sneeuwpret en nu gaan we lekker genieten van het mooie weer wat komen gaat.

Zoals altijd spelen we goed in op de seizoenen van het jaar. We zijn dus al druk bezig met de lente. We knutselen veel, lezen boekjes en nog veel meer. De peuters hebben daarom ook dit keer een boekenpret boek gekregen over de lente. Dit boek mogen ze weer een tijdje lenen. Dit is goede samenwerking met de bibliotheek. Het boek kunnen ze thuis lezen, maar ook op de groep wordt dit boek regelmatig voorgelezen. Ook kunnen we nu weer lekker veel naar buiten. Het wordt langzaam weer lekker warm weer met een fijn zonnetje. Met natuurlijk de laatste 3 dagen van de maand! Wat een lekkere warme dagen. Daar kunnen we met z’n alle van genieten