Shqipe Mahalla-Sopa

Hallo, mijn naam is Shqipe en ik ben getrouwd met Alban. Samen hebben wij een dochter Elena en een zoontje Elon.

Vanaf de eerste openingsdag van de Kidsclub ’t Centrum ben ik werkzaam op de BSO en peutergroep. De afwisseling tussen de groepen vind ik erg en uitdagend.

In mijn vrij tijd houd ik van leuke dingen doen met mijn gezin of met mijn vrienden. Ook lezen en Netflixen doe ik graag.

Simone Bouwmeester

Mijn foto komt nog!

Ik ben Simone Bouwmeester en woon samen met mijn vriend en 4 kinderen in Aalten.
Voordat ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 ging doen werkte ik in de sportschool.  Daar gaf ik verschillende groepslessen. 
Nu werk ik alweer 3 jaar met heel veel plezier bij de Kidsclub! 
Ik wilde altijd al graag met kinderen werken en hier bij de Kidsclub heb ik echt mijn plekje gevonden.

Groetjesss

Sarah Ebbers

Mijn foto komt nog!

Hoi!

Mijn naam is Sarah Ebbers. Ik ben in 2020 afgestudeerd aan de opleiding onderwijsassistent. Deze opleiding heb ik met veel plezier gedaan. Door de verschillende stages die ik heb gelopen, ben ik er toch achter gekomen dat ik het liefst bij de kinderopvang/BSO werk.

Ik  vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwt voelen en dat ze met plezier bij de BSO komen.

Ik ben vooral te vinden op de locatie St. Jozef bij de BSO, maar ik spring ook wel eens bij, op andere groepen bij het centrum.

Manon Obelink

Mijn foto komt nog!

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Manon Obelink en woon in Aalten.

Inmiddels ben ik al weer 2,5 jaar te zien bij de kidsclub.

Na 1 jaar stage te hebben gelopen op de babygroep en buitenschoolse opvang, mocht ik hier ook nog een BBL opleiding volgen (werken en leren) deze heb ik hier afgerond. 

Vanaf Januari 2021 ga je mij vooral zien op de buitenschoolse opvang. 

Ik heb hier veel zin in! Om gezellig met deze kinderen te kunnen kletsen, tekenen, knutselen en spelletjes te spelen.

Tot snel!! 

Suzan Vaanholt

Hallo allemaal!

Mijn naam is Suzan Vaanholt en ik woon in Aalten. Sinds kort heb ik lekker mijn eigen plekje, waar ik na het spelen met de lieve kindjes even tot mezelf kan komen.

Verder houd ik ervan om op stap te gaan met mijn vrienden. Ook ben ik graag bij mijn familie. Ik ben namelijk iemand die graag onder de mensen is.

Daarom ga ik altijd met plezier weer aan het werk samen met mijn collega’s. Zo ben ik meteen weer onder de mensen. En ook bij al die lieve kinderen die me ontzettend blij maken, elke dag weer.


Ik wist al vrij snel dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Dus vandaar dat ik toen de opleiding pedagogisch werker ben gaan volgen.

Mijn laatste jaar heb ik hier bij de Kidsclub stage gelopen. Na het afronden van mijn opleiding en stage mocht ik hier blijven werken. Inmiddels werk ik hier alweer 5 jaar. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Ik hoop in de toekomst nog veel meer kleine vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten om samen te kunnen spelen.

Liefs,

Suzan Vaanholt