Esmee Aalbers

Ik ben Esmee Aalbers en woon samen met mijn vriend in Aalten. Op dit moment volg ik een opleiding voor gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik hoop hiervoor in augustus 2021 mijn diploma te krijgen. Ik vind het super leuk om met kinderen te werken, ze te verzorgen en te zien hoe snel ze ontwikkelen. Vanaf maart 2021 ben in dienst bij Kidsclub en hoop dat ik nog vele jaren mag werken met alle lieve kinderen. Veel liefs en tot ziens

Hilde Timmerman

Hallo Allemaal,
Ik ben Hilde Timmerman en woon met mijn man en 2 dochters in Winterswijk.

Al sinds 2009 ben ik werkzaam in de kinderopvang, en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier!! Ik geniet van het contact met alle kindjes en vind het nog steeds heel bijzonder En gezellig om met ze te mogen werken, ze te mogen verzorgen en te zien ontwikkelen en opgroeien.
Ik ben in 2013 begonnen met werken bij de Kidsclub en heb toen ook de opening mee mogen maken, heel gezellig om er vanaf het begin bij te mogen zijn geweest. Inmiddels is de opvang ontzettend gegroeid en hebben we er veel kinderen en collega’s bij! Heel gezellig! Een heel fijn team!

Simone Bouwmeester

Mijn foto komt nog!

Ik ben Simone Bouwmeester en woon samen met mijn vriend en 4 kinderen in Aalten.
Voordat ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 ging doen werkte ik in de sportschool.  Daar gaf ik verschillende groepslessen. 
Nu werk ik alweer 3 jaar met heel veel plezier bij de Kidsclub! 
Ik wilde altijd al graag met kinderen werken en hier bij de Kidsclub heb ik echt mijn plekje gevonden.

Groetjesss

Celine Voskuil

Mijn foto komt nog!

Ik ben Celine Voskuil. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de Kidsclub in Aalten. Ik ben als gespecialiseerd pedagogisch medewerker begonnen als invalkracht op alle groepen maar werk inmiddels vaste dagen op de babygroep. Ook ben ik werkzaam als assistent leidinggevende en beleidsmedewerker/coach op kantoor. Een erg leuke en uitdagende afwisseling.

Elles den Hengst

Mijn foto komt nog!

Hallo! 

Via deze weg wil ik mij graag even aan jullie voorstellen!

Mijn naam is Elles en woon samen met mijn ouders en broer in Aalten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel leuke en actieve dingen te ondernemen met mijn vriendinnen! Avondjes stappen, een nachtje weg, lekker uit eten, een dagje shoppen of gewoon gezellig op de bank met een leuke film. 

Naast mijn werk en het ondernemen van leuke uitstapjes voetbal ik ook 3 keer in de week bij AD’69 in het damesteam. Dit doe ik nog steeds met veel plezier! 

In 2016 ben ik begonnen bij de Kidsclub als stagiaire. Toen ik in 2017 mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker had afgerond, mocht ik bij de Kidsclub blijven werken. Ik ben werkzaam op de babygroep en mij zul je op maandag, woensdag en donderdag tegen kunnen komen!

Dankzij alle lieve kinderen, leuke ouders en collega’s werk ik met erg veel plezier bij de Kidsclub!

Groetjes Elles den Hengst