Celine Voskuil

Mijn foto komt nog!

Ik ben Celine Voskuil. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de Kidsclub in Aalten. Ik ben als gespecialiseerd pedagogisch medewerker begonnen als invalkracht op alle groepen maar werk inmiddels vaste dagen op de babygroep. Ook ben ik werkzaam als assistent leidinggevende en beleidsmedewerker/coach op kantoor. Een erg leuke en uitdagende afwisseling.

Melanie Hogeweg

Mijn foto komt nog!

Hallo, mijn naam is Melanie Hogeweg. Ik woon samen met mijn vriend Robert en onze 2 dochters Lila en Dani in Aalten.

Ik ben sinds juli 2019 werkzaam bij Kidsclub ’t Centrum op kantoor en heb het hier erg naar mijn zin. Vooral het kleinschalige spreekt me erg aan waardoor we goed contact hebben met de ouders en kinderen. Ook hebben we een erg leuk team waardoor ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Carmen Piek

Mijn foto komt nog!

Mijn naam is Carmen Piek

Ik woon samen met Geert en mijn 2 dochters Alyssa en Denise.

Mijn hobby’s zijn wandelen in de natuur en fotograferen.

In 2006 ben ik thuis begonnen als gastouder. Over de jaren heen was ons “clubje” op ’t Slaa zo groot geworden dat wij thuis geen plek meer hadden.

Samen met de ouders en kinderen zijn wij verhuisd naar het Centrum van Aalten. Op 1 September 2013 werd Kidsclub ’t Slaa omgedoopt naar Kidsclub ’t Centrum.

Een prachtige plek waar de kinderen alle ruimte hebben om zichzelf op eigen tempo te kunnen ontwikkelen en in een thuissetting te kunnen ontspannen.

Met mijn geweldige team hoop ik nog velen van jullie te mogen verwelkomen.