Esther Slutter

Mijn foto komt nog!

Ik ben Esther Slutter, getrouwd met Mike en moeder van Isa van nu 17 jaar. Sinds 2015 woon ik in Ulft en ik ben ruim 3 jaar werkzaam bij de Kidsclub. Sinds mijn 22e werk ik in de kinderopvang en nog steeds ga ik met veel plezier naar het werk en “onze” kinderen. Het leuke aan onze kleinschalige kinderopvang vind ik het goede contact met de kinderen, de ouders en mijn lieve collega’s. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk om ervoor te kunnen zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben en dat de ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan.

Shqipe Mahalla-Sopa

Hallo, mijn naam is Shqipe en ik ben getrouwd met Alban. Samen hebben wij een dochter Elena en een zoontje Elon.

Vanaf de eerste openingsdag van de Kidsclub ’t Centrum ben ik werkzaam op de BSO en peutergroep. De afwisseling tussen de groepen vind ik erg en uitdagend.

In mijn vrij tijd houd ik van leuke dingen doen met mijn gezin of met mijn vrienden. Ook lezen en Netflixen doe ik graag.

Suzan Vaanholt

Hallo allemaal!

Mijn naam is Suzan Vaanholt en ik woon in Aalten. Sinds kort heb ik lekker mijn eigen plekje, waar ik na het spelen met de lieve kindjes even tot mezelf kan komen.

Verder houd ik ervan om op stap te gaan met mijn vrienden. Ook ben ik graag bij mijn familie. Ik ben namelijk iemand die graag onder de mensen is.

Daarom ga ik altijd met plezier weer aan het werk samen met mijn collega’s. Zo ben ik meteen weer onder de mensen. En ook bij al die lieve kinderen die me ontzettend blij maken, elke dag weer.


Ik wist al vrij snel dat ik iets met kinderen wilde gaan doen. Dus vandaar dat ik toen de opleiding pedagogisch werker ben gaan volgen.

Mijn laatste jaar heb ik hier bij de Kidsclub stage gelopen. Na het afronden van mijn opleiding en stage mocht ik hier blijven werken. Inmiddels werk ik hier alweer 5 jaar. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Ik hoop in de toekomst nog veel meer kleine vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten om samen te kunnen spelen.

Liefs,

Suzan Vaanholt